Wijnand Beke Websolution

Onderzoek / Ontwerp / Realiseer / Publiceer

Realiseer


Nadat we tot overeenstemming zijn gekomen en de offerte getekend is, zal er worden gestart met de realisatie.

Zaken die in dit traject voorbij kunnen komen zijn:
  • Testen van de functionaliteit
  • Wijzigingen door voortschrijdend inzicht (aan beide zijde !)
  • Planning. 

In een iteratief proces zal stapsgewijs de applicatie gemaakt worden. Stukje voor stukje zal de applicatie uitgerold worden in een testomgeving op mijn eigen server (kan ook ergens anders). Hierdoor kan gekeken worden hoe de voortgang is en kan terugkoppeling gegeven worden op de uitgeleverde functionaliteit.
De kans is groot dat we tijdens dit proces onderdelen tegenkomen die toch nog wat aangepast dienen te worden. Dat is niet raar omdat we van tevoren niet altijd alles goed hebben kunnen overzien, of we uiteindelijk tot de slotsom komen dat het op de andere manier toch beter/mooier is. Vaak kost dit niet eens meer werk. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, dan zal daarover op een transparante manier over gecommuniceerd worden. Kleine wijzigingen doe ik niet moeilijk over.
Samen spreken we af wanneer de volgende set aan functionaliteit gerealiseerd zal worden. Fouten die in een eerder stadium gevonden worden, zullen meestal tussentijds al aangepakt worden en op de testomgeving worden uitgeleverd. 
Op bovenstaande manier denk ik dat we op een slagvaardige en heldere manier tot het juiste eindresultaat gaan komen. De nauwe betrokkenheid van u bij dit proces voorkomt dat we later tegen problemen aanlopen in zowel verwachtingen als kwaliteit.

Het eindresultaat zal moeten worden gevalideerd (doet het wat het moet doen) en geverifieerd (zit alles wat afgesproken is erin). Eenmaal tevreden kan de site in productie.

Wijnand werkt resultaat gericht, levert alleen hoge kwaliteit af, altijd flexibel.
(Carsten Janse, Automotive-platform)